Atmel AVR/Microchip

Automatisering op micro niveau

Microcontrollers zijn kleine, veelzijdige computerchips die een belangrijke rol spelen in een breed scala aan elektronische toepassingen.
Ze zijn speciaal ontworpen om ingebed te zijn in elektronische producten, van kleine sensoren tot complexe productie-installaties.
Microcontrollers bieden flexibiliteit en precisie, omdat ze op de specifieke vereisten van een bepaalde toepassing kunnen worden aangepast.
Ze zijn energiezuinig en betrouwbaar, en bieden real-time prestaties, wat belangrijk is in toepassingen waarbij snelle reacties nodig zijn.
Wij bieden applicaties op maat, varierend van iot devices tot semi industriële toepassingen op 8, 16 en 32 bit microcontoller architectuur.
Microcontroller

  Rapid prototyping and development

R&D met snel resultaat

Wij bieden naast software ontwikkeling ook snelle ontwikkeling van printed circuit boards (PCB’s) voor een breed scala aan toepassingen.
Alvorens een product seriematig gemaakt kan worden, moet de hardware uitvoerig getest worden.
De componenten die gebruikt worden in een ontwerp moeten betrouwbaar samen kunnen werken en de beschikbaarheid in grotere aantallen moet geborgd zijn voordat een product seriematig geproduceerd kan worden.
Met onze test en prototyping faciliteiten is elk ontwerp bedrijfszeker en klaar voor productie.